Warsztaty kulinarne

Uczestnicy letnich warsztatów kulinarnych z dumą prezentują swoje wypieki. Codziennie jest aromatycznie i smacznie. Ostatnio królowały ciasteczka pieguski, czyli ciasteczka z czekoladą i masłem orzechowym oraz koktajl truskawkowy. Niezłą ucztę zapewniły też amerykańskie naleśniki z sałatką owocową. Komu porcyjkę?

Foto: Waldemar Kosowski

 

DSC_0899-1 (Copy) DSC_0902-1 (Copy) DSC_0905-1 (Copy) DSC_0906-1 (Copy) DSC_0908-1 (Copy) DSC_0911-1 (Copy) DSC_0912-1 (Copy) DSC_0913-1 (Copy) DSC_0917-1 (Copy) DSC_0919-1 (Copy) DSC_0923-1 (Copy) DSC_0926-1 (Copy) DSC_0928-1 (Copy) DSC_0929-1 (Copy) DSC_0932-1 (Copy) DSC_0934-1 (Copy) DSC_0938-1 (Copy) DSC_0941-1 (Copy) DSC_0945-1 (Copy)

Comments are closed.

Facebook